CURS MASAJ THAI REGAL NIVEL 1

Se predau peste 158 de tehnici de masaj Thai care includ bazele masajului Thai cu tehnici de masaj si stetching, iar la absolvire cursantul va fi apt sa practice o sedinta completa de masaj Thai regal de 2h. Un curs care deschide poarta catre tainele artei masajului antic Thai

 

 

 

 

CURS MASAJ THAI REGAL NIVEL 2

Se aprofundeaza Nivelul 1, se predau liniile energetice Sen Sib precum si simtomele corelate cu opturarea acestora, stretchinguri Yoga Thai si Thai Traditionale pentru a putea oferi un masaj beneficiarului cat mai diversificat si cat mai complex

 

CURS MASAJ THAI REGAL NIVEL 3 TERAPEUTIC

Se predau pachete predefinite de protocoale de masaj pentru 20 de tipuri de zone afectate ale corpului precum ar fi: Gat rigid, Dureri de spate, Probleme de genunchi, constipatie, migrene, brat amortit, dureri menstrruale etc.

 

 

 

 

 

CURS MASAJ THAI CU HERBAL BALLS

Se predau tehnici prin care sa va puteti concepe singuri mingile cu plante terapeutice si cum sa le impachetati. Veti invata si depsre actiunile benefice ale plantelor medicinale atat la nivel fizic, emotional cat si la nivel energetic.

 

 

 

 

CURS MASAJ THAI PENTRU GRAVIDUTE

Se predau zonele contraindicate in masajul destinat gravidutelor, tehnici specifice de masaj pentru detensionare si relaxare. La finalul cursului absolventul va fi apt sa practice a sedinta completa de 80 de minute.

 

 

 

 

 

Curs Tok Sen - Masaj cu Vibratii,Mantre și Sunet

Masaj cu vibratii si sunet destinat pentru eliberarea contracturilor musculare, dar si pentru elierarea blocajelor energetice. Se preda modul si sensul de aplicare, beneficiile dar si contraindicatiile

 

 

 

 

 

CURS REFLEXOLOGIA PICIORULUI IN STIL THAI

Se predau 13 tehnici de incalzire si mobilizare a piciorului, toate punctele reflexogene, precum si metoda de masaj cu betisorul de lemn in scop de detoxifiere si relaxare

 

 

 

 

 

 

CURS SELF HEALING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Curs 100 de Stretchinguri Terapeutice Thai

Primul, unicul si cel mai complex curs de specializare in tehnici de stretching in masajul Thai din Romania – Curs de 100 de stretchinguri terapeutice Thai.

 

 

 

 

 

Curs masaj facial si creme personalizate Home-made – Nivel 1

Primul, unicul si cel mai complex curs de specializare in tehnici de stretching in masajul Thai din Romania – Curs de 100 de stretchinguri terapeutice Thai.

 

 

 

 

 

CURS CREME HOME-MADE NIVEL 2 SI MASAJ FACIAL TERAPEUTIC

Dorești sa iti ții sub control propria frumusețe sau lucrezi in beauty si dorești sa abordezi frumusețea dintr-o perspectiva cat mai naturala si personalizata pe fiecare client in parte?

 

 

 

 

 

 

Cursuri acreditate international de
scoala de masaj
TMC , Chiang Mai, Thailanda

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI

Noi Avem Experienta in Masajul Thai Regal

Relaxare si Vindecare Sunt Cuvintele Noastre de Baza

Te Facem Mai Sanatos

CE SPUN CLIENTII NOSTRII

 

FA-TI O PROGRAMARE

Completeaza formularul alaturat cu informatii complete si corecte si te vom contacta in cel mai scurt timp. 

Luni  – Vineri :    09:00 – 21:00

Sambata :           09:00 – 18:00

Duminica :          Inchis

Sau la telefon 0761683836