BINE ATI VENIT LA SCOALA SI CABINET MASAJ ELENA NASTACA

Scoala si Cabinet de Masaj in Timisoara  - Bine ați venit in Lumea masajului Thai!

Acest centru este conceput din dragoste pentru un corp, o minte si un spirit Sanatos si in armonie cu Universul! 

Am sa va spun o poveste frumoasa. Intalnirea mea cu masajul Thai nu a fost intamplatoare. Stiti ca, uneori acolo in Univers, este un lucru pregatit sa ti se intample, cel mai bun lucru din viata ta, si, fara doar si poate, vei ajunge la el. Asa mi s-a intamplat si mie.

In anul 2014 am pornit intr-o călătorie interioara in jurul lumii. Dupa descoperirea triburilor indigene din Brazilia, istoria incașă din Machiu Pichu, experiențe cu șamanii Amazonieni sau Mayași din Mexic, dupa descoperirea Japoniei cu conștiința individului fata de echilibrul colectiv, in China am avut un vis, la propriu, ca menirea mea este sa fac masaj si, tot aici, am aflat ca cel mai bun masaj se face in Thailanda, si anume masajul Thai, recunoscut de familia Regala. 

Asa ca, am lasat Universul sa lucreze pentru mine si chiar daca aveam viza sa plec in Vietnam, am renuntat si mi-am schimbat destinatia spre Thailanda. Ultimii mei banii, i-am investit in cursul de masaj Thai, pentru ca mi-am ascultat chemarea interioara, care m-a adus de fapt unde sunt astazi, la propria mea afacere se suflet.

Astfel, am inceput o poveste frumoasa acolo , o poveste intre mine si masajul Thai. Iar in 2015 m-am hotarat sa aduc aceasta poveste acasa, in Timisoara, aici in centrul Therapia Thai.

Prin intermediul acestei scoli si cabinet, va invit sa incepem aceasta calatorie frumoasa pana in Thalanda si inapoi. Am creat in acest centru, o lume minunata care transmite tot ce inseamana arta masajului Thai cu toate secretele sale. Inca de la intrare, simtiti aroma ceaiului combinat perfect cu uleiurile parfumate si muzica orientala. Atmosfera este una foarte relaxanta, cursantii si beneficiarii masajului se simt cu adevarat ca intr-o calatorie de regasire, starea lor de bine este evidenta, iar energia pe care o au dupa un curs sau o sedinta de masaj este de nedescris.

Secretul acestei arte de masaj este abandonul. Traim intr-o lume in care 80% din oameni traiesc in stres si depresie, putini dinte noi suntem constienti de acest lucru si nu reusim sa ne relaxam cu adevarat , sa ne abandonam trup si suflet , sa traim momentul prezent.

Masajul Thai este perfect pentru a combate aceste stari de oboseala pshica, cu conditia sa ne lasam dusi de val si sa intram calmi si relaxati in aceasta poveste a masajului.

Eu sunt foarte implinita sulfeteste ca aceasta poveste a inceput sa prinda viata tot mai mult, ca oamenii incep sa fie deschisi la aceasta forma de arta a masajului antic Thai, ca incep sa caute tot mai multe solutii de combartere a stresului, de evolutie personala. iar acest concept prinde amploare la nivelul intregii tari si nu numai datorita cursantilor care vin din toate colturile Romaniei dar si Europei pentru a insusi si transmite mai departe aceasta arta.

AVETI INCREDERE IN NOI !

Misunea noastra este sa ajutam la stimularea procesului de vindecare.Lucram asupra meridianelor energetice, muschilor si nervilor din corpul uman, Clientul va fi adus intr-o stare de relaxare profunda in timpul masajului, eliberandu-se canalele enrgetice si lasand energia sa circule liber prin corp, ceea ce ajuta la stimularea procesul de vindecare.

Noi credem atat in conexiunea trupului cu spiritul de aceea incercam sa stimulam procesul de vindecare pentru ambele. Si pentru asta avem nevoie de ajutorul Dumneavoastra, sa ne ajutati. Pentru aceasta va rugam sa repectati indicatiile noastre privind alimentatia, stilul de viata si unele exercitii fizice pe care vi le recomandam care pot duce la imbunatatirea starii generale. Multumim mult !!! .

Din respect pentru clientii nostrii lucram cu cele mai bune materii prime si cele mai bune accesorii pentru masaj Thai Regal.

Oferim clientilor nostrii momente de neuitat, relaxare in stil Regal.

DOTARILE NOASTRE

Din respect pentru clientii nostrii lucram cu cele mai bune materii prime si accesorii pentru masaj Thai Regal

TERAPEUTI MASEURI CU EXPERIENTA

ELENA NASTACA

Profesor si Terapeut in Masaj Thai Regal

Lavinia

Maseur Terapeut in Terapie Thai

ANGELA

Maseur Terapeut in Terapie Thai

DRAGOS

Maseur Terapeut in Terapie Thai

Liviu

Maseur Terapeut in Terapie Thai

12870

Ore De Masaj Thai Regal Executate

105

Cursuri Predate

4730

Ore De Curs Predate

9

Manuale Unice De Masaj Thai Regal In Limba Romana

PARTENERIATE

Avem Parteneri de incredere recunoscuti international:

 

FA-TI O PROGRAMARE

Completeaza formularul alaturat cu informatii complete si corecte si te vom contacta in cel mai scurt timp. 

Luni  – Vineri :    09:00 – 21:00

Sambata :           09:00 – 18:00

Duminica :          Inchis

Sau la telefon 0761683836