‘Din dragoste pentru un corp sanatos, o minte linistita si un spirit liber am deschis acest centru unde puteti descoperi arta de a trai frumos, transmisa de mii de ani de traditia culturii Thai.’

In 2015 Elena Nastaca a absolvit cursurile de Profesor in Masaj Terapeutic Thai, acreditat international, la scoala TMC Chiang Mai – Thailanda, scoala premiata de familia Regala ca fiind cea mai buna scoala de masaj din Thailanda. Cu diverse specializari in domeniu, precum reflexoterapia piciorului in stil Thai, Masaj Terapeutic Thai, Masaj Thai Yoga, Masaj pentru copilasi si Gravidute, si nu numai, Elena Nastaca a deschis o scoala unica in Romania in care oricine poate veni sa descopere si sa invete toate secretele masajului Thai.

Elena Nastaca are 8 manuale in limba Romana si acreditate de Ministerul de invatamant din Thailanda – sunt primele manuale de acest tip din Romania! Atmosfera din timpul cursurilor te trimite direct in Thailanda, cu elemente precum uniforma de specific thailandez, echiparea scolii la standarde internationale, muzica ambientala, aroma terapie, manuale de inalta calitate. Prestarea profesorului este impecabila si orientata in a instrui cursantul pentru a presta terapia masajului Thai in conditii de siguranta, eficienta si politete maxima fata de beneficiar.