SERVICII OFERITE

 • Terapie Thai Prenatală – 1,5 ore
 • Terapie Thai Prenatală completă (terapie thai 1,5 ore si reflexoterapie 30 min pentru picioare umflate ) – 2 ore 

 

MASAJ THAI REGAL GRAVIDUTE

 

Masaj pentru relaxare si eliberarea diverselor tensiuni care apar pe perioada sarcinii

Beneficiile holistice ale masajului Thai Regal

Masajul Thai ajută la menținerea sănătății și a stării de bine a beneficiarului masajului. Este un instrument antic folosit pentru a combate bolile comune, crește eficiența mișcărilor corpului și ajută sistemele fiziologice. De asemenea, masajul Thai, are ca rezultat longevitatea, graţie întăririi sistemului imunitar al organismului şi a energiei vitale echilibrate

Tehnicile de masaj Thai pregătesc organismul să se vindece de plăgile rezultate în urma tensiunii care apar la pacienţii care stau prea mult timp într-o singură poziţie, vindecă slăbiciunea musculară, durerile de cap, dismenoree (crampe menstruale), constipație, indigestie, stres, precum și alte condiții medicale

Masajul Thai ajută de asemenea la calmarea durerilor, la vindecarea entorselor, a inflamaţiilor muşchilor, tendoanelor, articulațiilor, precum și la reducerea rigidităţii articulațiilor, creşte forța musculară şi îmbunătăţeşte mobilitatea

Masajul Thai este folosit ca mijloc de stimulare a muşchilor paralizaţi, ajutând la îmbunătăţirea circulaţiei, funcţiile organelor şi la menţinerea forţei musculare. De asemenea, a fost aplicat în mod eficient în reabilitarea copiilor cu handicap, ca de exemplu la Centrul pentru Copiii cu dizabilităţi din Bangkok. Centrul formează părinții copiilor cu handicap să ofere Masaj Thai copiilor.Capacitatea copiilor de a îndeplini sarcini zilnice individual se îmbunătățește rapid odată cu aplicarea Masajului Thai. Aceasta se datorează efectelor terapeutice ale atingerii umane combinate cu efectul masajului asupra energiei vitale. Unii copii sunt capabili să stea în picioare şi unii chiar să mănânce singuri, după ce au primit în continuu masaj Thai

Beneficii pentru cele cinci Sisteme Fiziologice

Sistemul de circulație: Îmbunătățește circulația sanguină, frecvență cardiacă mai mică, creşte temperatura zonei masate, creşte circulația limfatică, reduce edemul (umflăturile).

Sistemul musculo-scheletal: îmbunătăţeşte forţa şi eficienţa musculară, reduce tensiunea musculară, îndepărtează toxinele din masa musculară, relaxează tendoanele și îmbunătățește elasticitatea, crește mobilitatea şi flexibilitatea articulațiilor şi reduce rigiditatea.

Sistemul nervos: Stimulează și îmbunătățește activitatea nervilor și senzaţiilor cu efecte de reducere a durerii, crește sensibilitatea pielii, și îmbunătățeşte funcțiile organelor interne, cum ar fi stomacul, intestinul etc.

Sistemul respirator: Îmbunătățește profunzimea respirației și gradul de relaxare.

Aparatul digestiv: Crește elasticitatea tubului digestiv și mişcarea intestinală, previne și ameliorează indigestia

Beneficiile masajului prenatal

Studiile arată că masajul prenatal efectuat în timpul sarcinii poate:

 • Reduce anxietatea,
 • Diminua simptomele depresiei,
 • Ameliora durerile musculare și durerile articulare și
 • Îmbunătăți rezultatele și sănătatea nou-născutului.
 • Scade nivelul de cortisol
 • Un studiu al lui Field et al (2009) a arătat ca masajul prenatal poate diminua nașterea prematură și depresia postpartum.
 • Într-un studiu al durerilor de travaliu, femeile care au primit terapie prin masaj au prezentat dureri semnificativ mai mici, iar travaliul lor au fost, în medie, cu 3 h mai scurt, și au avut o necesitate mai mică de medicație  
 • Studiile efectuate în ultimii 10 ani au arătat că nivelurile hormonale asociate cu relaxarea și stresul sunt modificate semnificativ, ceea ce duce la reglarea dispoziției și îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, când terapia cu masaj a fost introdusă în îngrijirea prenatală a femeilor.
  Hormonii cum ar fi norepinefrina și cortizolul (hormonii de stres) au fost reduși, iar nivelele de dopamină și serotonină au fost crescute la femeile care au primit masaje bi-săptămânale doar pe duarata a cinci săptămâni ceea ce a dus la scăderea complicațiilor în timpul sarcinii si mai mai puține cazuri de complicații a nou-născutilor, precum ar fi greutatea scăzută la naștere.
  Dovezile clare care evidențiază ca beneficiile relaxării duc la o mai bună  sănătatea a mămicii și a  nou-născutului , fac ca masajul terapeutic sa fie încorporat în îngrijirea prenatală regulată. 

Toate terapiile prezintă combinații de tehnici de: presopunctura pe musculatura , fascii, meridiane energetice, linii Sen Sib si puncte trigger, combinat cu stretchinguri, Elongatii , tehnica Tok Sen, Herbal Balls si stimulare puncte reflexogene in talpa, palma, coloana, urechi si cap.

Terapeutul va alege Combinația de tehnici necesara pentru a lucra pe necesitatea clientului.

Terapeutul va urma protocoalele de terapie a școlilor internaționale TMC Chiang Mai si ONG School din Thailanda, precum si a călugărilor terapeuti din peste 30 de temple din Thailanda.

UNICI IN ROMANIA

Centrul nostru este unicul din Romania care respecta 100% protocoalele de terapie Thai asiatică a celor mai vestite centre de educare si recuperare din Thailanda. 

Între fiecare programare respectăm intervalul de 30 min pauză in sala de terapie pentru a nu grăbi pacienții între terapii, pentru a nu se suprapune pacienții între terapii, pentru a nu sta la coadă, si pentru a dezinfecta sala de terapii si a o curate și la nivel energetic.

Punctualitatea este punctul nostru forte. Respectam timpul pacienților nostri. Întotdeauna vei ști la ce ora va începe terapia și când se va termina. Fără timpi morti de așteptare.

Mediul este plăcut și liniștitor. Fiecare sală de terapie este individuală cu o suprafață minima de 30 mp. Astfel, putem să vă oferim confort, intimitate , discreție si o oază de liniște autentic asiatică.

Dumneavoastră nu va trebui sa va aduceți nimic de acasă. Terapiile noastre se efectuează îmbrăcat, si pentru că ținem mult la  igiena și confortul dvs, noi va asigurăm uniforma specifica terapiei Thai și prosoapele necesare. Toate se spală si se dezinfectează la 140 grade după fiecare utilizare.

Mediul în care se desfășoară terapia este important pentru relaxarea dvs. De aceia, oferim gratuit în cadrul fiecărei terapii aromaterapie , meloterapie și ceaiuri din plante medicinale.

LISTA DE PRETURI TERAPIE THAI

Durată terapii Thai Lista de prețuri
1 oră (60 min) 165 Lei
1,5 ore (90 min) 220 Lei
Taxa Profesor (dacă terapia este efectuată de un profesor acreditat TMC) 100 Lei

More Relaxed, Better price!

 • 5% reducere pentru abonamentele  de 5 Terapii Thai. Se va specifica durata terapiilor Thai dorite a se achizitiona. Abonamentul va fi valabil 6 saptamani din momentul achizitiei.
 • 10% reducere pentru abonamentele  de 10 ședințe de Reflexoterapie Thai. Abonamentul va fi valabil 30 de zile din momentul achizitiei abonamentului.
 • 10% reducere pentru abonamentele de 10 ședințe de Pachete Thai de 1,5 ore, 2 ore sau 3 ore. Abonamentul va fi valabil 3 luni din momentul achizitiei abonamentului.