Masaj Terapeutic Thai Regal

Prin tehnici de presopunctura, stretching si elongatii, acest tip de masaj are ca scop eliberarea energiilor stagnante in corp,eliminarea tensiunilor musculare precum si cresterea mobilitatii intregului sistem musculo-scheletal.

Acest tip de masaj s-a dovedit ca aduce reale beneficii pentru diverse afectiuni sau simpotome precum ar fi: Gat rigid, cifoza, scolioza, dureri de umeri, dureri de articulatii, brat amortit, dureri lombare, afectiuni ale soldului , genunchilor sau gleznelor, diminueaza sau elimina starile de migrena, vertij sau ameteala, diminueaza starile de constipatie sau indigestie, si reduce simptomele crampelor menstruale.

Acest tip de masaj este benefic si pentru cresterea mobilitatii corpului (el supranumindu-se si Yoga pentru lenesi), este dedicat pentru intretinerea starii de bine, eliminarea starii de stres si inducerea starii de relaxare la nivel fizic, mental dar si energetic.

Masajul Terapeutic Thai este folosit cu real succes in centrele de recuperare din intreaga lume: Thailanda, Asia de Sud-Est, Statele Unite sau chiar si Australia.

Acum, Va puteti bucura de Masajul Terapeutic Thai Regal si in Timisoara, pe Str Titu Maiorescu, nr 11. Terapeutii din salonul nostru se diferentiaza prin faptul ca au studii absolvite la scoala regala de masaj Thai din Thailanda, sunt profesori , Kinetoterapeuti si au absolvit cursurile scolii noastre care este afiliata cu scoala regala Thai.

Beneficiile holistice ale masajului Thai Regal

Masajul Thai ajută la menținerea sănătății și a stării de bine a beneficiarului masajului. Este un instrument antic folosit pentru a combate bolile comune, crește eficiența mișcărilor corpului și ajută sistemele fiziologice. De asemenea, masajul Thai, are ca rezultat longevitatea, graţie întăririi sistemului imunitar al organismului şi a energiei vitale echilibrate

Tehnicile de masaj Thai pregătesc organismul să se vindece de plăgile rezultate în urma tensiunii care apar la pacienţii care stau prea mult timp într-o singură poziţie, vindecă slăbiciunea musculară, durerile de cap, dismenoree (crampe menstruale), constipație, indigestie, stres, precum și alte condiții medicale

Masajul Thai ajută de asemenea la calmarea durerilor, la vindecarea entorselor, a inflamaţiilor muşchilor, tendoanelor, articulațiilor, precum și la reducerea rigidităţii articulațiilor, creşte forța musculară şi îmbunătăţeşte mobilitatea

Masajul Thai este folosit ca mijloc de stimulare a muşchilor paralizaţi, ajutând la îmbunătăţirea circulaţiei, funcţiile organelor şi la menţinerea forţei musculare. De asemenea, a fost aplicat în mod eficient în reabilitarea copiilor cu handicap, ca de exemplu la Centrul pentru Copiii cu dizabilităţi din Bangkok. Centrul formează părinții copiilor cu handicap să ofere Masaj Thai copiilor.Capacitatea copiilor de a îndeplini sarcini zilnice individual se îmbunătățește rapid odată cu aplicarea Masajului Thai. Aceasta se datorează efectelor terapeutice ale atingerii umane combinate cu efectul masajului asupra energiei vitale. Unii copii sunt capabili să stea în picioare şi unii chiar să mănânce singuri, după ce au primit în continuu masaj Thai

Beneficii pentru cele cinci Sisteme Fiziologice

Sistemul de circulație: Îmbunătățește circulația sanguină, frecvență cardiacă mai mică, creşte temperatura zonei masate, creşte circulația limfatică, reduce edemul (umflăturile).

Sistemul musculo-scheletal: îmbunătăţeşte forţa şi eficienţa musculară, reduce tensiunea musculară, îndepărtează toxinele din masa musculară, relaxează tendoanele și îmbunătățește elasticitatea, crește mobilitatea şi flexibilitatea articulațiilor şi reduce rigiditatea.

Sistemul nervos: Stimulează și îmbunătățește activitatea nervilor și senzaţiilor cu efecte de reducere a durerii, crește sensibilitatea pielii, și îmbunătățeşte funcțiile organelor interne, cum ar fi stomacul, intestinul etc.

Sistemul respirator: Îmbunătățește profunzimea respirației și gradul de relaxare.

Aparatul digestiv: Crește elasticitatea tubului digestiv și mişcarea intestinală, previne și ameliorează indigestia