SERVICII OFERITE

  • Pachet Terapie Thai (pentru 2 sau 3 afecțiuni musculo-scheletale) – 2 ore  
  • Pachet Terapie Thai Luxury (terapeutic Thai pentru 2 sau 3 afecțiuni combinat cu relaxare și reflexoterapie)  – 3 ore

Toate terapiile prezintă combinații de tehnici de: presopunctura pe musculatura , fascii, meridiane energetice, linii Sen Sib si puncte trigger, combinat cu stretchinguri, Elongatii , tehnica Tok Sen, Herbal Balls si stimulare puncte reflexogene in talpa, palma, coloana, urechi si cap.

Terapeutul va alege Combinația de tehnici necesara pentru a lucra pe necesitatea clientului.

Terapeutul va urma protocoalele de terapie a școlilor internaționale TMC Chiang Mai si ONG School din Thailanda, precum si a călugărilor terapeuti din peste 30 de temple din Thailanda.

 

UNICI IN ROMANIA

Centrul nostru este unicul din Romania care respecta 100% protocoalele de terapie Thai asiatică a celor mai vestite centre de educare si recuperare din Thailanda. 

Între fiecare programare respectăm intervalul de 30 min pauză in sala de terapie pentru a nu grăbi pacienții între terapii, pentru a nu se suprapune pacienții între terapii, pentru a nu sta la coadă, si pentru a dezinfecta sala de terapii si a o curate și la nivel energetic.

Punctualitatea este punctul nostru forte. Respectam timpul pacienților nostri. Întotdeauna vei ști la ce ora va începe terapia și când se va termina. Fără timpi morti de așteptare.

Mediul este plăcut și liniștitor. Fiecare sală de terapie este individuală cu o suprafață minima de 30 mp. Astfel, putem să vă oferim confort, intimitate , discreție si o oază de liniște autentic asiatică.

Dumneavoastră nu va trebui sa va aduceți nimic de acasă. Terapiile noastre se efectuează îmbrăcat, si pentru că ținem mult la  igiena și confortul dvs, noi va asigurăm uniforma specifica terapiei Thai și prosoapele necesare. Toate se spală si se dezinfectează la 140 grade după fiecare utilizare.

Mediul în care se desfășoară terapia este important pentru relaxarea dvs. De aceia, oferim gratuit în cadrul fiecărei terapii aromaterapie , meloterapie și ceaiuri din plante medicinale.

 

LISTA DE PRETURI TERAPIE THAI

2 ore (120 min)

265 Lei

3 ore (180 min)

375 Lei

More Relaxed, Better price!

  • 5% reducere pentru abonamentele  de 5 Terapii Thai. Se va specifica durata terapiilor Thai dorite a se achizitiona. Abonamentul va fi valabil 6 saptamani din momentul achizitiei.
  • 10% reducere pentru abonamentele  de 10 ședințe de Reflexoterapie Thai. Abonamentul va fi valabil 30 de zile din momentul achizitiei abonamentului.