Curs 100 de Stretchinguri Terapeutice Thai

Inapoi la toate cursurile Inscrie-te

Primul, unicul si cel mai complex curs de specializare in tehnici de stretching in masajul Thai din Romania – Curs de 100 de stretchinguri terapeutice Thai.

Un curs pe care a fost dezvoltat in urma experientei profesorului cu peste 16.000 ore de practica, precum si studiul efectuat in Thailanda la doua dintre cele mai renumite școli din Thailanda de masaj Thai: TMC chiang Mai Thailanda – premiata de familia regala pentru cea mai buna scoala de masaj Thai, si ONG School din Thailanda – scoala cu dedicare către studenții japonezi.

Acest curs este destinat specializarii in tehnici de stretching, corelat cu meridianele care se activează prin stretching. Mai mult, predarea stretching-urilor este ordonata într-un flow, astfel încât manevrele sa curga cu minim efort din partea terapeutului, si confort maxim către beneficiar. Ca de obicei in cursurile predate de scoala, se va pune accent pe postura terapeutului, astfel incat terapeutul să aplice in mod sănătos manevrele, si sa le poată practica zeci de ani, fără a fi afectat de boala profesionala a maseurilor.

Cursul este intensiv, pe o durata de 4 zile , 30 ore de curs, si este focusat 95% din timp pe practica. Profesorul va face demonstratii detaliate asupra tehnicilor de stretching, iar participantii vor practica tehnicile invatate sub atenta observare a profesorului. Participantii vor fi atat beneficiari (primind masaj simțim pe propriul corp beneficiile acestui masaj) dar vor si oferi stretching-uri (practica este metoda cea mai eficienta de asimilare a acestor cunoștințe)

Cursantii vor avea urmatoarele beneficii:
– Manual de stretchinguri Thai – PRIMUL MANUAL de acest tip din Romania, si cel mai complex de pana acum. Manualul este conceput cu poze detaliate si profesionale, cu explicațiile aferente.
– 30 de ore de curs intensiv, in urma cărora, cursantul va dobandi urmatoarele: peste 100 manevre de stretching .
– metoda de parcurgere prin stretching a tuturor meridianelor energetice Sen Sib;
– precauțiile necesare efectuarii unui masaj in condiții de eficiență si siguranță maximă, metode de aplicare a tehnicilor de masaj in condiții de siguranța si eficienta maximă din partea practicantului de masaj;
– După absolvirea examenului scris si practic, cursantii vor primi diploma
– Sunt incluse de asemenea:Uniforma zilnica, pix, manual, lichide pe toata perioada de curs si gustarile din perioada pauzelor , apa si ceai.

Curs 100 de Stretchinguri Terapeutice Thai

1800 lei 

Avans 300 lei 

Program Curs

Cursul se desfasoara pe o durata de 4 zile. Orele se vor tine zilnic de la 9:00 la 17:30, cu 1 h pauza de pranz. Astfel veti avea 7.5 ore de curs/zi x 4 zile = 30 de ore curs. Cursul este intensiv!!!
Pentru absolvirea cursului este obligatoriu prezenta 100% la toate orele de curs.

Conditii de inscriere la Curs

Adeverinta medicala de la doctorul de familie cu mentiunea Apt Curs Masaj Thai.
 
Pentru a participa la acest curs, trebuie sa indepliniti minim una din urmatoarele conditii:
– Sa fiti absolvent al cursului de Masaj Thai Regal Nivel 1 (predat de către un profesor autorizat TMC – sunt 3 in România)
– Sau sa fiti absolvent al cursului de Yumeiho minim Gradul 2 ( predat de Asociatia Romana de Yumeiho)
– Sau sa fiti absolvent de Shiatsu
– La inscriere este necesar sa prezentati o diploma din una din variantele de mai sus. Solicităm aceasta condiție pentru ca cursul face referire la linii/ meridiane/ Sen Sib – iar acestea se predau in cadrul acestor cursuri.

Inscrieri

Inscrierile se fac doar pe adresa elena.nastaca@gmail.com , unde trebuie sa trimiteti o poza dupa actul de identitate, numarul de telefon si data cursului la care doriti sa participati. Pentru intrebari sau informatii suplimentare puteti suna la 0761683836

Inscrierea la curs este conditionata de achitarea unui avans de 20%. Diferenta se va achita in prima zi de curs.

Transport

Cei care doresc sa vina la acest curs din

  • Cluj – avionul Cluj-Timisoara dus-intors porneste de la 167 lei.
  • Bucuresti – avionul Bucuresti-Timisoara dus-intors porneste de la 91 lei.
  • Constanta – avionul Constanta – Timisoara dus-intors porneste de la 304 lei
  • Iasi – avionul Iasi -Timisoara dus-intors porneste de la 174 lei.

Cursul se desfășoară astfel:

  • Se începe dimineața prin 15 min de yoga pentru incalzire, si meditație pentru pregatirea minții in vederea acumulării cunoștințelor noi!
  • Profesorul face cate o demonstrație pe fiecare lecție – in cadrul cărora se vor explica detaliat meridianele energetice denumite in cultura Thai Sen Sib, poziția corpului beneficiarului cat si pozițiile eficace ale practicantului pentru un efort minim si beneficii maxime, pozițiile mainilor, sensul energetic, etc
  • Se predau precauțiile si contraindicatiile in manevrele de stretching pentru obținerea rezultatelor cat mai eficace in condiții de siguranță a beneficiarilor
  • Absolvirea cursului se face prin evaluarea practica si scrisa.
  • Cursantul va avea abilitatea la finalul cursului sa efectueze o sedinta completa de stretching Thai pentru peste 100 de manevre de stretching therapeutic.

Cursuri disponibile in perioada urmatoare

Selecteaza unul dintre cursurile de mai jos pentru a continua cu inscrierea.

26-29 Februarie 2024

Curs 100 de Stretchinguri Terapeutice Thai

Timisoara

Inscriere